Oj, va mycket dokumentation

Vi sitter och dokumenterar för fullt för tillfället. Hoppas dock att de vi gör inte blir för mycket. Vi är för tillfället uppe i runt 10 sidor med text och diagram (till detta kommer kravspecifikationen, projektplanen och givetvis all kodkommentering). Problemet är att det fortfarande finns en del att skriva. Förutom all text så kommer vi lägga in diverse bilder på STEP och vår mjukvara med förklarande text. Samtidigt är vi lite rädda för att det inte ska framgå exakt vad vi gjort och vad vi håller på med. Vad jag syftar till är delar av det vi håller på med som är svårt att dokumentera, eftersom det handlar om diskussioner och idéer på hur vissa typer av problem ska eller kan lösas. Dessa idéer har i nuläget ingen fast form vilket gör att det är svårt att konkretisera dem utan att faktiskt bestämma sig för exakt hur delar ska fungera och se ut. För att inte kasta för mycket papper på opponentgrupp och examinatorer så har vi valt att inte förklara allt i minsta detalj och utelämna vissa aspekter av funktionaliteten och design. Som ett exempel så kommer vi antagligen inte nämna kända buggar eller hur våra komponenter för validering kommer att se ut. Det blir lite för mycket.

Nu till något annat. Igår var vi ute på Brasseriet och käkade oxfilé. Microdata firade nya stora kontrakt. Det var ett bra tillfälle att lära känna personalen.

En av de anställda på Microdata driver en paintballanläggning extravagant. 500 personer samtidigt i en gammal gruva. Samt ett tredje team i from av zombies. När vi pratar om zombies så handlar det om frivilliga som kommer till anläggningen för att skrämma folk. De är givetvis sminkade eller bär zombiemasker. Låter kul kul :)

http://www.batalj.se/default.asp?sc=galleri&typ=bilder&folder=Banorna&folder2=Str%E5ssa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0