Vi borde tydligen hålla på med grönsakerWikipedia har stora problem med att första vad jag menar. Men det är bra att den försöker.

Första två veckorna.


Gjort hittills...

 

 

Mån. 31/1

Mer projektplan! Sammanställde en projektskiss och la upp på Blackboard.


Fre. 28/1

Individuellt handledningsmöte. Diskuterade omfång på projektet, tidsplanering samt programmeringsaspekter. Bestämde att köra på php som företaget önskar istället för asp.net, men fokuserar först och främst på att lära oss Java och Android. Beställde "Hello Android" av Ed Burnette och "Beginning Android 2" av Mark Murphy.


Ons. 26/1

Skrev på projektplanen. Installerade Eclipse 3.5.2, denna version fungerade bra.

Tis. 25/1
Skapade ett Ganttschema i Visio för tidsplanering av projektet. Var på möte med vår kontaktperson på företaget och gick igenom kravspecifikation och systemet. Fick en tiosidig kravspecifikation av företaget med prioriteringsgraderade krav (MSCW från SCRUM). Pratade med kontaktpersonen om deras versionshantering, möjligt att vi kan köra det genom dem. Annars får vi hitta annan lösning.

Mån. 24/1
Diskuterade möjliga metodtillämpningar ifrån RUP samt SCRUM. Började definiera krav för applikationen. Skrev på projektplanen. Formulerade frågor till vår kontaktperson på företaget gällande tänkt funktionalitet och gränssnitt. Installerade Eclipse 3.6 som betedde sig underligt. Intellisense var otroligt långsamt och besvärligt. Letade efter sätt att sköta vår versionshantering, hittade bara open source, funkar inte.

Fre 21/1

Diskuterade fortsatt arbete, kurslitteratur och innehåll i projektplanen. Beställde ”Learn Java for Android Development” av Jeff Friesen.

Tors 20/1

Möte med företaget där vi kom överens om att vi utvecklar en mobil applikation för Android mot deras system.

Mån. 17/1

Kontaktar ett företag för att diskutera ett eventuellt systemutvecklingsprojekt.RSS 2.0