Det rör sig, både åt vänster och höger!

Vi har idag fixat endel med papperarbete. Det finns nu en första product backlogg. Som det ser ut just nu så går vi en liten egen väg med det hela. Vi kör relativt korta sprintar och sätter upp en backlogg för varje kortare sprint. Längden på sprinterna kommer nog variera. Vi har uppdaterat det övergripande schemat och skrivit om den del detaljer i projektplaneringen. Rent projektmässigt har det hänt lite saker också.
Vi kan nu animera övergången mellan olika vyer, vilket är kritiskt ur användarsynpunkt. Det är dock forfarande endel ganska stora problem med tekniken i navigeringen som måste lösas. Vi har diskuterat dessa problem och hittat en teoretiskt lösning... vi får se hur omständiga dessa lösningar dock blir att implementera.

Nu tar vi dock helg och äter glass och kakor istället. Jag gillar dock inte kakor och har ingen glass, så jag får väl helt enkelt bara ta helg.

P.S. Johanna gillar kakor... D.S.

P.P.S. Om du vill ge kakor till Johanna så lämna namn och telefonnummer som kommentar nedan, så kanske du blir kontaktad och dina kakor uppätna D.D.S.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0